IV Jornada Feminista. Salut alimentaria de les dones: anorèxia i bulímia

ANOREXIAL'objectiu fonamental d'aquesta jornada és incorporar la perspectiva de gènere en l'àmbit de la Salut mitjançant la prevenció, tractament i atenció de les dones amb anorèxia i bulímia.

La incorporació d'una perspectiva de gènere en la salut implica abordar la influència dels factors socials, culturals i biològics en els resultats sanitaris, per millorar així l'eficiència, cobertura i equitat dels programes. Reconèixer que hi ha distincions en l'estat de salut de dones i homes, que transcendeixen les diferències biològiques i que són construïdes socialment. 

La jornada contribuirà a la prevenció dels trastorns alimentaris mitjançant la difusió de recursos dirigits a canviar els models i els estereotips de gènere sobre els cossos de les dones tan interioritzats i naturalitzats en la nostra cultura. A més, des de la perspectiva sanitària, s'establiran quines són les mesures a adoptar per protegir la salut de les dones. Així com, les conseqüències de l'anorèxia i la bulímia a les dones.

 

Programa

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de reflexió sobre la temàtica de la jornada amb les següents característiques: 4 pàgines a Lletra Arial 12, espaiat 1,5.

Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Obligatòria l’assistència a la jornada i la realització de l’activitat d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 8 de juny de 2019. Enviar-ho a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Inscripció

Si no voleu el reconeixement de matèria transversal, us heu d'inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si necessiteu el reconeixement de crèdit, al formulari en línia (les places són limitades i es cobriran per ordre d'inscripció). El termini d'inscripcions finalitzarà el dia 2 de maig de 2019, llevat que s'omplin totes les places abans.