Dones i esport. Sobre la cursa d'obstacles en l'esport femení professional

cartell esports online2Ja està obert el període d'inscripció al curs de matèria transversal en línia "Dones i esport" que té per objectiu evidenciar el context de desigualtats per motiu de gènere a les què s’enfronten les esportistes professionals i afavorir un posicionament positiu i a favor de l’equitat en el món de l’esport.

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo des de l'inici (previst a principis de maig), tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització.

Avaluació:

Per a superar el curs s'hauran de llegir i/o visionar els materials de la presentació dels continguts i realitzar una activitat que demostri haver assolit els objectius.

Preu: 39,53 euros

Inscripció: formulari d’inscripció

Important: l'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de matèria transversal ha de tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el DNI i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, rebreu un correu que us indicarà que heu realitzat la inscripció correctament. En uns dies, emetrem la butlleta de pagament que us enviarem al correu electrònic que heu indicat juntament amb les instruccions que heu de seguir.