Oferta matèria transversal en igualtat de gènere

imatge mtEl Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera organitza cursos de matèria transversal en igualtat de gènere. L'oferta de Matèria Transversal Bàsica en gènere per al 1r i 2n semestre, aprovada pel Consell de Govern del 25 d'abril de 2019, està formada per 8 cursos independents d'1ECTS cadascun.

En l'acord núm. 94/2020 del Consell de Govern de 28 d’abril de 2020, pel qual s’aprova la modificació d’activitats en el catàleg de matèria transversal bàsica del curs 2019-2020 s'estableix la reedició dels 2 cursos en línia Disseny i aplicació de plans d'igualtat a les empreses i Repensar les masculinitats, previstos per als mesos d'estiu. Amb antelació, s'avisarà de l'obertura del període d'inscripció i de les dates d'impartició. 

Preu del crèdit: 39,53 euros

La inscripció es realitzarà online a través del formulari d'inscripció i s'obriran, per ordre, els períodes d'inscripció per a cadascuna de les activitats formatives. A mesura que es vagin organitzant trobareu les informacions en aquesta entrada o a la pàgina de l'oferta detallada de la matèria transversal). Així mateix, s'enviarà la informació al Campus Virtual i a la llista de distribució del correu d'alumnes de la UdL.