Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Campus d'Excel·lència

L’estudi La igualdad de oportunidades en los Campus de Excelencia: estado de la cuestión y propuestas de actuación ha estat elaborat en el marc de la convocatòria de les subvencions públiques destinades a la realització de postgraus oficials d'igualtat entre dones i homes, accions complementàries a la investigació en l'àmbit universitari i activitats de les unitats d'igualtat de les universitats, per a l'any 2011, del Ministerio de Sanidad, Servicios SOciales e Igauldad – Instituto de la Mujer («BOE» núm. 133, de 4 de juny de 2011, pàgines 55182 a 55213), Referència: 2011-0001-ACT-00226.

Les universitats, com a transmissores de valors, no poden romandre alienes a la promoció de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones. Així ho estableixen lleis com la LO 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes. El Programa Campus d'Excel•lència Internacional, en el marc de la Tercera Missió de l'Estratègia Universitat 2015, estableix la Responsabilitat Social Universitària com un dels eixos estratègics de compromís social.

Aquest estudi és el resultat de l'anàlisi de les activitats en matèria d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones als Campus d'Excel•lència Internacional (CEI) aprovats en les convocatòries del Ministeri de Ciència i Innovació per als anys 2009 i 2010. Té per objectius correlacionar la igualtat de gènere amb l'excel•lència, visibilitzar les polítiques i activitats en matèria d'igualtat d'oportunitats dels CEI i promoure el disseny d'accions pròpies comptant amb els òrgans existents a les universitats que tenen competències en aquesta matèria, com són les unitats, oficines o observatoris d'igualtat de les universitats espanyoles.

Aquest estudi està publicat al número 2 de la Col·lecció Estudis.

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto