Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Jornades internacionals en polítiques d'igualtat d'oportunitats en l'àmbit acadèmic

detall del triptic de les jornadesLes Jornades Internacionals en Polítiques d'Igualtat d'Oportunitats en l'Àmbit Acadèmic i el III Encontre d'Unitats i Oficines d'Igualtat que es celebraran a la Universitat de Lleida del 20 al 21 de novembre de 2009 al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont. Aquests certàmens  seran una de les millors ocasions per a conèixer de primera mà les experiències de les universitats nordamericanes, europees i espanyoles en l'àmbit de les polítiques d'igualtat d'oportunitats a l'acadèmia.

Ens alegra comptar amb la presència d'especialistes espanyoles i europees que abordaran temes com: les polítiques d'igualtat, la promoció acadèmica i investigadora de les universitàries espanyoles, el lideratge femení a la universitat, estratègies per a la inclusió de les dones en les carreres tècniques o els plans d'igualtat d'oportunitats.

Aquest any ens complau comptar amb la participació de Sarah Rankin, directora de la Office of Sexual Assault Prevention and Response de la Universitat de Harvard, un dels centres més prestigiosos internacionalment no només per la qualitat del seu ensenyament, sinó també per la llarga experiència en l'atenció a la violència de gènere i l'assetjament sexual a la universitat.

Les Jornades i l'Encontre estan finançats pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball), per l'Instituto de la Mujer, pel Fons Social Europeu i per la Diputació de Lleida.

Organitza:

Centre Dolors Piera

Col·laboren:

Diputació de LleidaA la feina igualsDepartament de TreballFons social europeuInstituto de la Mujer

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto