Concurs de logotips per als 10 anys del Centre Dolors Piera

logosEl Centre Dolors Piera (CDP), adscrit al Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida, es va crear el 6 de març de l’any 2006 fruit del conveni entre la UdL i el Seminari Interdisciplinari d’Estudis de la Dona (SIED). L'any 2016 complirà 10 anys de la seva posada en marxa.

Per celebrar-ho està treballant en un programa d'activitats de caràcter lúdic, cultural i acadèmic que es desenvoluparà al llarg de l'any 2016. El tret de sortida el donarà la resolució del Concurs d'idees per escollir el logotip dels 10 anys del Centre, que tindrà presència en totes les publicacions divulgatives i de promoció que es faci dels actes de celebració. 

El concurs d'idees s'adreça majoritàriament a joves artistes de la ciutat de Lleida, pensat especialment en l’estudiantat de l’àmbit de disseny i les arts plàstiques. La selecció del logo guanyador anirà a càrrec d'un jurat format per persones de la UdL i de professionals del món de l'art de la ciutat de Lleida que seran 1 professor/a de la Universitat de Lleida, la directora del Centre Dolors Piera o en qui delegui, 1 representant de la UdL del servei d’Edicions i Publicacions, 1 professor/a de l’Escola Municipal Leandre Cristòfol, el director del Museu Morera i el/la responsable del centre d’Art La Panera i 1 membre de l’equip del Centre Dolors Piera que actuarà com a secretària amb veu i sense vot.

El lliurament del premi es farà en un acte públic en el marc dels actes de celebració del 10è aniversari del Centre, en lloc, data i hora per determinar. 

Les obres es podran presentar a partir de seva publicació de les bases del concurs fins el dia 27 de novembre fins a les 14.00h.

Descarregueu les bases de la convocatòria.