Logotip per celebrar els 10 anys del Centre Dolors Piera

LogoDolorspieraUdLEl Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida celebra enguany el seu desè aniversari amb diferents activitats lúdiques, culturals i formatives. El tret de sortida ha estat un concurs d'idees per escollir el logotip de la commemoració. La guanyadora és una jove d'Alcarràs, de 21 anys. Xènia Charles Castro, alumna de l'Escola d'Art Municipal (EAM) Leandre Cristòfol de Lleida, ha recollit avui el premi en un acte que ha tingut lloc a l'avantsala del Saló Víctor Siurana, a l'edifici del Rectorat.

A la convocatòria s'han presentat 15 alumnes de segon curs de Gràfica Publicitària de l'EAM. A banda de la guanyadora, el jurat -amb membres de la UdL, l'EAM i el Centre d'Art La Panera- també ha decidit concedir dos accèssits, el primer per a Diana Rueda i el segon, per a Zoraida Grande. Valora així "la qualitat de les propostes presentades". En aquest sentit, la directora de l'Escola d'Art, Marta Pallarés, ha lloat el treball guanyador com "un exercici de síntesi molt bo".

 L'acte l'ha presidit el vicerector d'Activitats Culturals i Projecció Universitària de la UdL, Joan Biscarri, que ha lliurat el diploma i una tauleta a la guanyadora. La directora del Centre Dolors Piera, Ana Romero, ha destacat la bona acollida del concurs per al logotip i ha avançat que la commemoració del desè aniversari té com a objectiu "donar-nos a conèixer i reforçar lligams amb altres entitats de Lleida"

Imatge del logo guanyador

Font: Oficina de Premsa de la UdL