"Mujeres al frente", dones per la pau

mujeres frente"El “no” de los medios nos llevó a producir y dirigir un documental de 50 minutos con la historia de siete mujeres colombianas que hartas de la guerra y de la ley del más fuerte, decidieron inventarse unas alternativas diferentes para llegar a la paz y a mundo más solidario, diverso y justo." diu Lula Gómez, a propòsit de la seua pel·lícula documental Mujeres al frente. La ley de las más nobles que es podrà veure a Lleida el 16 de juny a les 19.00h a la Sala Funàtic. 

L'entrada és gratuïta (aforament limitat). Podeu reservar la vostra entrada trucant al 973 268 278 o enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'activitat, organitzada per la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida, l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació i pel Centre Dolors Piera, aposta per aquesta història de dones que fartes que les matessin van dir prou. Les set protagonistes d'aquesta pel·lícula (camperoles, ex jutgesses, psicòlogues, mestresses de casa i ex guerrilleres) es van avorrir d'aquest sistema que calla i elimina i van optar per solucions alternatives a la violència. Van dir no a la llei del més fort, al patriarcat i a l'espiral de violència ... Mujeres al frente parla de pau i gènere i mostra que les    utopies són possibles.

Més informació: Web del documental