Consell Municipal contra la LGTBIfòbia a la ciutat

lgbtiqwebDijous 1 de desembre es va constituir el Consell Municipal pels Drets de les Persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i Queer i contra la LGTBIfòbia de la ciutat de Lleida promoguda per l'entitat Colors de Ponent i aprovada per unanimitat en un Ple municipal. El Centre Dolors Piera, en representació de la Universitat de Lleida en forma part.

El Consell Municipal té l'objectiu de garantir la visibilitat i la implementació de la Llei per eradicar la LGTBIfòbia a la ciutat de Lleida.

La diversitat sexual i afectiva de la nostra societat complexa fa necessari continuar realitzant accions per sensibilitzar la ciutadania en la no discriminació per raons d’orientació sexual.Els objectius fonamentals del Consell Municipal pels drets de les persones LGTBIQ i contra la Lgtbifòbia són dur a terme funcions de consulta i assessorament a aquells àmbits i departaments municipals que ho sol·licitin i fer propostes d’actuació en temes de competència municipal que afavoreixin la visibilització i la sensibilització entorn la diversitat afectiva i sexual com una eina de convivència.

El Consell Municipal pels Drets de les Persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals i Queer i contra la LGTBIfòbia de la ciutat de Lleida esdevé l’òrgan de participació de la ciutadania en aquells àmbits d’activitat pública municipal que afectin o es refereixin a les persones LGBTIQ de Lleida, amb funcions de consulta, assessorament i elaboració de propostes.