Pinceladas de rítmica, un homenatge a les 50 millors gimnastes de tot el món

PinceladasderitmicaEl Centre Dolors Piera acollirà la presentació a Lleida del llibre Pinceladas de rítmica de Montse Martín y Manel Martín el dijous 14 de desembre de 2017, a les 18.00h, a la sala de juntes de la segona planta de Rectorat. És una bona ocasió per reconèixer i visibilitzar un esport participat i protagonitzat per esportistes femenines d'elit.

La Montse i el Manel Martín són de Lleida. La Montse Martín és una ex gimnasta rítmica espanyola que va ser campiona del món en la modalitat de conjunts a Atenes el 1991 i bicampiona d'Europa a Stuttgart el 1992; a més, és la il·lustradora dels contes Olympia d'Almudena Cid. El Manel Martín, germà de la Montse, és llicenciat en piano i un gran aficionat a la gimnàstica rítmica. Conjuntament han elaborat aquest llibre com a reconeixement a aquest esport i a les esportistes que l'han protagonitzat al llarg de la seua història.

Les presentacions que fins ara s'han realitzat en el marc de certàmens esportius com la Copa del Món de Guadalajara o el Torneig Internacional de Barcelona han estat un èxit i hi han participat gimnastes del panorama actual com de la història de la gimnàstica artística com Anna Bessonova, Margarita Mamun, l'equip nacional de gimnàstica rítmica i les seues entrenadores Anna Baranova i Sara Bayón, Carolina Pascual, Carmen Acedo, Iratxe Aurrekoetxea, Elena Karpushenko, entre d'altres.

Recull de premsa:

Pinceladas de rítmica a Rtve
Pinceladas de rítmica al Marca
Pinceladas de rítmica a l'As
Piceladas de rítmica a la RFEG (Real Federación española de gimnasia