S'obre la inscripció al Per què no puc fer-ho 2018

PQNPF 2016 noticia 6El Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida obre les inscripcions per a participar a la jornada Per què no puc fer-ho? que tindrà lloc el 16 de novembre de 2018. Es tracta d'una jornada adreçada a l’alumnat de 4t. d’ ESO per presentar els estudis de la UdL sense estereotips de gènere, amb l’objectiu d’esperonar l’alumnat femení i masculí en l’elecció de titulacions en què un dels dos sexes està menys representat.

D’una banda, es vol atansar el món de la ciència i la tecnologia, tradicionalment àrees masculinitzades o amb poca representació femenina, a les alumnes i d’una altra banda, apropar els alumnes nois a professions feminitzades o amb poca representació d’alumnes nois. Per això, enguany, es presentaran els estudis de Filologia de la Facultat de Lletres, als nois, i els Graus de les Enginyeries a les noies.

Les activitats previstes inclouen una presentació dels estudis esmentats, les sortides professionals, visites guiades per les instal·lacions dels centres i tallers pràctics. A més, l’estudiantat tindrà l’oportunitat de conèixer de primera mà dones i homes que ocupen llocs rellevants en el món acadèmic i professional, models de referència alternatius als que habitualment es visualitzen per promoure la paritat de sexes en els respectius àmbits professionals.

Per tal de facilitar-vos l’assistència, i gràcies a la col·laboració econòmica del Vicerectorat d’Estudiantat, esperem poder assumir el desplaçament, com hem fet en les edicions anteriors. Perquè això sigui viable, necessitem que ens confirmeu, al més aviat possible, la vostra participació dins del període d’inscripció establert des del 6 fins al 18 de juny (sempre que quedin places lliures, que s’ompliran per rigorós ordre d’inscripció).

Podeu formalitzar la vostra inscripció enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. tot indicant les següents dades:

Si desitgeu més informació o resoldre qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb el Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida als telèfons 973706623, o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Consulteu el tríptic de l'activitat.