Ni faves ni badboys és el títol de la Va Jornada Pedagògica de Sense Embuts

senseembutsLa Va Jornada Pedagògica de Sense Embuts titulada "Ni faves ni badboys. Com ajudar a infants i joves a contruir una identitat positiva més enllà de la pressió social" es celebrarà a la Universitat de Lleida el 25 de gener de 2020 a l'Auditori del Campus de Cappont. Enguany comptarà amb la participació del Centre Dolors Piera a través d'un taller pràctic sobre llenguatge no sexista titulat "Conyàs o collonut: aquesta és la qüestió".

La jornada, adreçada a professorat i professionals de l'educació, té per objectiu evidenciar alguns límits invisibles que lliguen al nostre alumnat, des del gènere, les relacions i l'amor romàntic. El programa, comptarà amb una conferència inicial a càrrec del Daniel Gabarró, amb la qual es reflexionarà al voltant d'algunes qüestions com ara què podem fer per ajudar-los a ser persones lliures i crítiques, si hi ha vincles entre el gènere i la classe social, si es poden fer evidents i superar-los, etc. 

 

A continuació, tindran lloc diversos tallers de caràcter pràctic sobre què es fa des dels centres educatius?, violències 2.0, LGBTIfòbies, espais segurs i de bon tracte i llenguatge inclusiu. 

L’associació Sense Embuts, nascuda el 2015, de mà del Daniel Gabarró, té com a objectiu el benestar i la felicitat del nostre jovent oferint espais d'autoconeixement i autoestima, per això ofereix espais lliure, segur, confidencial i gratuït al jovent de la ciutat. Un dels recursos que ofereix l'entitat, en col·laboració amb l'Institut de Ciències de l'Educació i altres entitats de la ciutat, és la Jornada pedagògica.