Conversa amb Carme Valls-Llobet el 28M, Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones a la UdL

entrevista CVL2La doctora Carme Valls Llobet, investigadora, feminista i professora del Màster Oficial en Estudis de Gènere i Gestió de Polítiques d'Igualtat de la Univeristat de Lleida és una de les veus més importants en la divulgació de la perspectiva de gènere en l'àmbit de les Ciències de la Salut i commemorarà, amb la UdL, el 28 de maig, Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones.

La doctora participarà en diàleg en directe conduït per la doctora Rosa M. Soler Tatché, doctora en Medicina i Cirurgia per la UB i professora titular de Biologia Cel·lular, docent del Grau de Ciències Biomèdiques i Nutrició Humana i Dietètica de la UdL i directora de l’Escola de Doctorat de la mateixa universitat.

El diàleg, que l'organitza el Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera, tindrà lloc el dia 28 de maig a les 18.00 hores a través del campus virtual de la UdL. Les persones que vulguin assistir-hi han de formalitzar la inscripció mitjançant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..