Marxes exploratòries per uns espais universitaris lliures i segurs

EXPLOREM ELS CAMPUS amb mirada feminista

Des del Centre hem engegat un projecte participatiu de sensibilització amb el qual volem analitzar els espais universitaris amb perspectiva de gènere. L’objectiu és detectar els punts foscos, elaborar una sèries de mesures correctores i així assegurar uns entorns universitaris segurs i accessibles per a tothom. Per això us convidem a assistir a alguns dels tallers* i marxes que hem programat, oberts a la comunitat universitària de la UdL:

- Taller Lleida: 14 d’abril (d’11h a 13h), Aula 2.01 edifici Polivalent del Campus de Cappont.
- Marxa exploratòria Campus de Cappont - Rectorat: 14 d’abril (de 18.30h a 20.30h). Punt de trobada: Porta de la Biblioteca del Campus de Cappont.
- Marxa exploratòria ETSEA - Campus de Ciències de la Salut: 19 d’abril (de 18.30 a 20.30h). Punt de trobada: Porta principal de la Facultat de Medicina i de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia.
- Taller Igualada: 22 d’abril (de 17h a 19h), Aula P2_4 de l'edifici de La Teneria, d'Igualada.

Inscripcions al formulari.

marxa cappont taller igualada El projecte el realitzem amb la col·laboració de l’entitat especialitzada Col·lectiu Punt 6, que és qui dinamitzarà les sessions i redactarà un informe final.

El disseny urbà influeix de forma diferent en la quotidianitat de les persones. Per exemple, la percepció del risc i la inseguretat al carrer és diferent i molt superior en el cas de les dones. Podeu tenir més informació al respecte al número 20 del Genuïnes titulat Urbanisme amb perspectiva de gènere.

marxa1 marxa2  *La participació és lliure. Les inscripcions als tallers es demanen per assegurar complir amb l’aforament de la sala. S’hauran de seguir en tot moment les mesures de prevenció de la Covid-19 (mascareta, mans i distància).