IV Premi Aurèlia Pijoan Querol al millor TFG amb perspectiva de gènere

Banner Premi Aurelia Pijoan QuerolS'han publicat les bases de la convocatòria del IV Premi Aurèlia Pijoan Querol al millor TFG de la Universitat de Lleida amb perspectiva de gènere, al qual poden optar els Treballs Fi de Grau realitzats per estudiantat de la UdL durant el curs 2021-2022, avaluats amb una nota mínima de 9, i que hagin incorporat la perspectiva de gènere.

El premi, que compta amb el finançament de l'Institut Català de les Dones, està dotat amb 1.000 euros i dona compliment a la mesura B.1.3.2 del II Pla d'Igualtat de la UdL (2016-2020) que consisteix en la creació de premis per a tesis, Treballs Fi de Màster i Treballs Fi de Grau.

L’alumnat que vulgui optar al premi ha d’omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., juntament amb una còpia del treball en pdf i un justificant de la nota, abans del 30 de setembre de 2022 (inclòs).

 

El jurat del premi estarà composat per la Coordinadora de Compromís social, Igualtat i Cooperació o la persona en qui delegui, la directora del Centre Dolors Piera o la persona en qui delegui, una persona membre del Consell Assessor del CDP i dos membres del professorat de la UdL amb reconeguda expertesa en estudis de gènere.

Podeu consultar les bases de les anteriors convocatòries i els treballs premiats en l'apartat Premis del web del Centre Dolors Piera