Les dones a la llengua, a la publicitat i als mitjans de comunicació

Noia i nina

Nova edició del curs de lliure elecció "Les dones a la llengua, la publicitat i als mitjans de comunicació" que organitza el Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la UdL. El curs pretén apropar i difondre la lectura i creació de productes audiovisuals en clau femenina. A més, permetrà repassar la història i l'actualitat del cinema creat per dones i com s'articula la presència femenina en el cinema i la publicitat. Per tal que l'alumnat pugui desenvolupar els seus propis projectes ensenyarà a utilitzar les eïnes informàtiques necessàries i d'ús més ampli avui en dia.

 

El curs es realitzarà durant el 2on quatrimestre, té una durada de 30 hores i un reconeixement de 3 crèdits de lliure elecció. És gratuït i l'assistència, obligatòria al 100% de les classes. El nombre de places disponibles són 15 i s'ompliran per rigorós ordre d'inscripció.

Horari

2, 9, 16 i 23 de març (Aula 1.32B de l'Edifici de Rectorat) i 30 de març, 6 i 13 d'abril (Aula 1.20 de l'Edifici de Rectorat) de 17.00 a 21.00h

Programa

Les sessions es realitzaran a partir de l’anàlisi de diversos fragments audiovisuals i imatges fixes.

Professorat

Avaluació

Es realitzarà i s'editarà un spot publicitari.

Informació i Matricula

Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones
c/ Jaume II, 71
25001 LLEIDA
Tfn. 973 - 703396
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ministerio de Igualdad