Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Traçant vides dignes: cap a una economia feminista

TallerDebat EconomiaFeministaEl projecte Traçant vides dignes, planteja tallers-debat per introduir i reflexionar al voltant dels principis de l’economia feminista de ruptura, debatre plegades quina són les vides que mereixen ser viscudes i com ens organitzem col·lectivament per fer-les viables. A més a més, volem aprofitar aquest espai per reflexionar sobre com ens posicionem des dels espais associatius i activistes, per superar la tensió entre el capital i la vida i per tant, per introduir-hi la mirada feminista de l’economia.

Realitzarem 4 tallers-debat a quatre ciutats catalanes, destinats a persones joves vinculades al món associatiu i a l’activisme, entre els mesos de maig a juny del 2016. A Lleida, el taller serà el dijous 30 de juny, de 17 a 20h a la Palma.

Durant els tallers s’elaborarà un breu vídeo del procés que es difondrà després per poder seguir aprofundint en la visió de l’economia feminista dins dels propis espais, entitats i col·lectius dels i les activistes.

Qui som? Matriu som una col·lectiva, laboratori de democràcia viva que treballem per l’apoderament de grups i la creació col·lectiva de nous imaginaris polítics, des d'una mirada feminista. Aquest projecte va ser el guanyador del premi 1% del 2015 del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) per projectes de foment de l'economia social i solidària.

Inscripcions L’activitat és gratuïta (finançada pel CNJC) però les places són limitades, així que cal fer inscripció prèvia a través del següent formulari.

Per més informació i/o dubtes contacteu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Formulari d'inscripció

Font: Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto