Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Activitats

En aquest apartat trobareu les diverses activitats que organitzem en l’àmbit de la sensibilització, tant en l'àmbit de les polítiques d'igualtat, com en la prevenció i detecció de la violència de gènere o la promoció de la rescerca i la docència, entre d'altres. 

Projecció de la pel·lícula Sufragistes

La Facultat de Dret, Economia i Turisme ha previst el visionat de la pel·lícula Sufragistes, amb una breu introducció, per a tot el PDI i PAS que tingui prevista fer l'aturada de 2 hores durant el matí - de 12 a 14 hores el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. La projecció es durà a terme a la Sala de Juntes de la FDET - espai 1.35.

Jornada de la Conciliació a la Corresponsabilitat

jornada conciliacioLa jornada de la conciliació a la corresponsabilitat, organitzada pel Centre Dolors Piera, commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. La dedicació més gran de les dones a les tasques de cura és un element central en el manteniment dels nivells de discriminació laboral de les treballadores, en l'accés a l'ocupació, a la formació i a la promoció i en el reconeixement professional i retributiu.

Llegeix més: Jornada de la Conciliació a la Corresponsabilitat

L'abordatge de la violència masclista des de l'educació, a debat

memorial2017Quin és el paper dels centres educatius i del lleure en l'abordatge de la violència masclista des dels 0 anys és el tema del VI Memorial Hortènsia Alonso que organitzen l'Ajuntament de Lleida (Casal de la Dona), la Creu Roja-Lleida i la Univeristat de Lleida, a través del Centre Dolors Piera que tindrà lloc el dia 29 de jnovembre a les 9.30h a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont. L'activitat s'inclou dins dels actes de commemoració del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència contra les Dones. Si ho desitgeu, la jornada serà retransmesa en streaming via canal de retransmissions del campus de la UdL.

Llegeix més: L'abordatge de la violència masclista des de...

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto