Repensar les masculinitats (1 ECTS en línia)

REPENSAR LES MASCULINITATSEl període d'inscripció al curs online "Repensar les masculinitats" ja està obert. El curs oferirà una oportunitat per reflexionar sobre la construcció de les identitats masculines i el paper que han de jugar els homes per a la transformació social en favor de la igualtat de i no discriminació. 

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i començarà el durant el mes d'abril. Hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo, tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització. 

Avaluació:

Per a superar el curs s'hauran de llegir i/o visionar els materials de la presentació dels continguts i realitzar una activitat que demostri haver assolit els objectius. 

Preu: 39,53 euros

Inscripcióformulari d’inscripció

Important: l'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de matèria transversal ha de tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el DNI i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, rebreu un correu que us indicarà que heu realitzat la inscripció correctament. En uns dies, emetrem la butlleta de pagament que us enviarem al correu electrònic que heu indicat juntament amb les instruccions que heu de seguir.