Curs Salut i gènere en línia, 1 ECTS de matèria transversal

salutLes V Jornades Feministes. Dones i Salut es realitzaran en la modalitat en línia, a causa de la situació derivada per l'alerta sanitària. Les jornades, que s'organitzen conjuntament amb el Consell de l'Estudiantat de Medicina, es desenvoluparan a través del campus virtual. Estan reconegudes amb 1 ECTS de matèria transversal i està previst que comenci la darrera setmana de maig. 

El curs té per objectiu posar de manifest que el genére, entre d'altres factors, és un gran determinant de la nostra salut i que actualment el sistema de salut encara reprodueix biaixos tant en la investigació com en l'atenció i la prevenció. Alhora planteja la importància d'adoptar la perspectiva de gènere de manera transversal i real en la salut.

 

 

Inscripcions i matrícula

Es poden formalitzar les inscripcions mitjançant el formulari

Un cop s'hagi efectuat la inscripció, rebreu un correu que us indicarà que heu realitzat la inscripció correctament. En uns dies, emetrem la butlleta de pagament que enviarem al correu electrònic que heu indicat juntament amb les instruccions que heu de seguir.

Avaluació de la matèria transversal

S'haurà de llegir la guia de continguts del curs i visionar les propostes audiovisuals i s'haurà de realitzar una activitat que ha de posar de manifest que heu llegit i visionat els materials proposats. 

Termini de presentació: 4 setmanes des del permís d'accés al curs.