Polítiques d’Igualtat i Treball (1 ECTS de Matèria Transversal)

LOGO 10ANYS web 2

La jornada Polítiques d’Igualtat i Treball (1ECTS), organitzada pel Centre Dolors Piera, commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L’aprovació de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març per a la igualtat efectiva entre dones i homes, (d'ara endavant LOI) va suposar un punt d’inflexió en la configuració i tractament de les polítiques d’igualtat per raó de gènere a Espanya. La sessió té per objectiu abordar l'anàlisi dels canvis i avenços que s'han produït per a les dones en l'àmbit laboral tant en el marc de l'empresa privada, com de les administracions públiques, , després de la posada en marxa dels canvis normatius que s'introdueixen amb motiu de l'aprovació de la LOI.

Les temàtiques s’abordaran a nivell teòric i pràctic des de les àrees de coneixement del Dret del Treball i la Seguretat Social, i la Sociologia del treball. La jornada es reconeix amb 1 ECTS.

 

Dia: 8 de març de 2017
Hora: 9.30h a 14.00h
Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)
Preu: Gratuït per al públic, en general. Per a l'alumnat de la UdL que vulgui el reconeixement del crèdit de matèria transversal haurà d'abonar 39,53€, segons els preus públics per al curs 2016-2017.

Podeu descarregar-vos el programa  i el dossier que també trobareu detallat a continuació:

Conferència: Igualtat, dona i treball: balanç de deu anys de la LOI, a càrrec de la Sra. Pilar Charro Baena, catedràtica acreditada de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid

Taula rodona: Les polítiques d’igualtat en les empreses i administracions públiques: experiències pràctiques, amb la participació de la representació de diferents organismes i agents socials, implicats en la implementació de les polítiques d'igualtat a les relacions laborals , que realitzaran una valoració de l’experiència que tenen en la implantació de la LOI durant els 10 anys de vigència de la mateixa.

 

 

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de 4 ó 6 pàgines a Lletra Arial 12, espaiat 1,5.

Es podrà triar entre una d'aquestes dues opcions :

Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Obligatòria l’assistència a la jornada i la realització de la activitat d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 2 d’abril de 2017

Enviar-ho a l'adreça de correu: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Matrícula

L'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de Matèria transversal ha d’inscriure’s a través del formulari en línia. IMPORTANT: Tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament que s'enviarà al correu electrònic indicat i que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària.

Inscripció: al formulari en línia (Les places són limitades i es cobriran per ordre d'inscripció). El termini d'inscripcions finalitzarà el dia 5 de març de 2017, llevat que s'omplin totes les places abans.