Violències masclistes a les xarxes socials (1 ECTS en línia)

violencies xxssArrenquem el curs amb la primera formació de matèria transversal dedicat a les violències masclistes a les xarxes socials. Es tracta d'una activitat docent en línia que abordarà les ciberviolències masclsites que es donen a les xarxes contra les dones. 

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i començarà el 14 d'octubre de 2019. Hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo, tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització. 

INSCRIPCIÓ TANCADA. S'han esgotat totes les places. 

 

Objectius:

1. Reflexionar sobre el paper d'Internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en les relacions
2. Identificar les formes de violències masclistes a les xarxes socials
3. Prevenir les violències masclistes a les xarxes socials

Continguts:

1. Concepte de ciberviolències masclistes
2. Tipus de ciberassetjament
3. Eines per a la prevenció del ciberassetjament a les xarxes i bones pràctiques

Avaluació:

Per a superar el curs s'hauran de llegir i/o visionar els materials de la presentació dels continguts i realitzar una activitat que demostri haver assolit els objectius. 

Preu: 39,53 euros

Inscripció (fins al 6 de novembre):

Formulari d’inscripció

Important: l'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de matèria transversal ha de tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el DNI i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, rebreu un correu que us indicarà que heu realitzat la inscripció correctament. En uns dies, emetrem la butlleta de pagament que us enviarem al correu electrònic que heu indicat juntament amb les instruccions que heu de seguir.