VII Jornades Feministes. Impactes de la violència obstètrica i experiències superadores

Jornades Feministes 2022Està obert el termini d'inscripció a les VII Jornades Feministes. Impactes de la violència obstètrica i experiències superadores reconegudes amb 1 ECTS de matèria transversal per a l'alumnat de la UdL que es pot formalitzar a través del formulari, per Internet. 

Es realitzaran en línia de forma síncrona a través del campus virtual de la UdL, el dia 26 d'abril a les 12.00 hores fins a les 14.30 hores, aproximadament. 

L'objectiu de les setenes jornades és aprofundir en l’impacte de la violència obstètrica en les dones i criatures, així com visibilitzar pràctiques que permeten superar-la i donar continuïtat, així, a aquesta qüestió abordada en l'edició anterior en què es va apropar al concepte de la violència obstètrica i a la vulneració de drets que representa.

Comptarem amb professionals de diferents disciplines, com Desirée Mena Tudela (infermera i Doctora en ciències de la salut), Eva Margarita García García (Doctora en antropologia), Rosario García-Huidobro (Doctora en arts i educació) i Vega Pérez-Chirinos Churruca (psicòloga perinatal).

Consulteu el programa

Requisits per al reconeixement de la matèria transversal:

1. Haver assistit en directe al 100% de les jornades a l’espai del curs al campus virtual al qual us donarem d'alta i
2. Realitzar un treball que s'ha de lliurar, com a molt tard, el 29 de maig a les 23.59h. El treball haurà d’incloure referències als continguts abordats per les ponents, referències a almenys un dels recursos bibliogràfics o audiovisuals recomanats a l’espai Recursos del campus virtual (tot relacionant la seva anàlisi amb allò explicat per les ponents) i una reflexió personal final. L'extensió del treball ha de ser mínim de 3 pàgines amb Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Termini d'inscripció: 22 d'abril de 2022