M. Teresa Pitarch, presidenta de l'Institut Català de les Dones, visita el Centre Dolors Piera

icd cdp webLa directora del Centre Dolors Piera, Ana Mª Romero (dreta), ha rebut la visita de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, M. Teresa Pitarch (esquerra) per tal de conèixer el servei universitari d'igualtat d'oportunitats i promoció de les dones de la Univeristat de Lleida. 

La directora, Ana Mª Romero, l'ha informada de les activitats que s'han dut a terme al llarg dels 10 anys de trajectòria del Centre des del seu naixement l'any 2006, i quines són les línies de treball futures.

Entre les activitats que la directora ha destacat es troba la posada en marxa del Màster Oficial en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat de la Universitat de Lleida, el Per què no puc fer-ho?, jornada de presentació dels estudis universitaris sense estereotips de gènere en el marc de la qual la UdL va signar un conveni amb l'ICD, o la commemoració del Dia Internacional de les Dones Rurals amb les Jornades Dones i igualtat de tracte al món rural, unes jornades que des de la segona fins a la cinquena edició havia comptat amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones. 

D'altra banda, també ha destacat les activitats en relació amb la sensibilització de la violència masclista, el treball amb el II Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes a la Universitat de Lleida, les activitats docents i de recerca, així com les activitats del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones.

El Centre Dolors Piera i l'Institut Català de les Dones han treballat estretament al llarg dels anys com ho demostra el conveni que van signar el 2008 amb la Univeristat de Lleida i en el marc del qual es van organitzar cicles de conferències com el realitzat el mateix any titulat Dona i Societat: conferències amb perspectiva de gènere.