La jornada Per què no puc fer-ho? rep un ajut de responsabilitat social de la UdL

AjutsResponsabilitatSocialUdL2016Un total de set projectes sobre moviments migratoris, igualtat de gènere i voluntariat de la Universitat de Lleida (UdL) es reparteixen enguany els 20.730 euros d'ajuts d'Obra Social 'La Caixa' per promoure accions de responsabilitat social a la institució. Entre els projectes beneficiaris es troba la JornadaPer què no puc fer-ho?, del Centre Dolors Piera, amb 4.970€. 

El Per què no puc fer-ho? és una jornada adreçada a presentar a l’alumnat de 4t d’ESO de la demarcació de Lleida els estudis de la Universitat de Lleida sense estereotips de gènere, amb l’objectiu d’esperonar l’alumnat femení i masculí en l’elecció de titulacions en què un dels dos sexes està menys representat.

El curs 2016-2017, a la setena edició de la jornada que tindrà lloc l'11 de novembre, es presentaran els estudis de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social als nois i l'Escola Politècnica Superior a les noies. 

El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, i el director de banca institucional de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, han lliurat avui les ajudes “la Caixa” als projectes seleccionats en la convocatòria 2016. Els ajuts van destinats a reunions científiques, congressos, jornades científiques i simposis sobre temes relacionats amb la pobresa, la desigualtat, l'exclusió social, la cohesió, la integració de discapacitats o de gent gran en la vida activa, els fenòmens migratoris, els problemes mediambientals, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Galeria fotogràfica

Font: Oficina de Premsa UdL