Reconeixements Institucionals al SIED pel seu 25è aniversari

 MG 3659 1 copia

El Seminari Interdiciplinari d'Estudis de Dones (SIED) és una associació universitària que agrupa gent volutària interessada en la realitat de les dones i en els temes de gènere i que l'any 2016 va complir 25 anys des de la seva creació.

Durant aquests anys, el SIED ha estat treballant en l'organització de diferents activitats al voltant d’aquestes qüestions, per tal d'establir un diàleg constant entre l’àmbit universitari i la dinàmica ciutadana, facilitant així que els nous coneixements sobre les dones siguin el punt de partença d’accions que permetin apropar el principi d’igualtat d’oportunitats a la societat lleidatana. Fruit dels seus esforços, volem recordar, va nèixer el nostre centre fa onze anys

En reconeixement a la contribució social que ha dut aterme durant els 25 anys de la seva trajectòria, l'Ajuntament de Lleida li ha atorgat la Placa de la Paeria a la Solidaritat, en l'acte que es va celebrar  a la Paeria el passat dia 10 de maig.

El Govern de Catalunya també ha volgut homenatjar i reconèixer al Seminari Interdiciplinari d'Estudis de Dones on, el passat 30 de maig, la consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Neus Munté, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch, van presidir l’acte d’homenatge a diverses entitats de dones, entre les que es troba el SIED, pels seus mèrits a la contribució social per a l'assoliment de l'igualtat d'oportunitats, li han fet lliurament d'una placa commemorativa pels seus 25 anys de trajectòria.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha convidat  a totes les entitats de dones del país “a seguir treballant globalment i en xarxa per la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones” per “visibilitzar el talent, la feina, el sacrifici i les problemàtiques de les dones” en una societat “encara molt masclista en molts dels seus àmbits de poder”.