ELLES, que l'acompanyaren tant

elles

En el marc de l'acte públic de concessió del 22è Premi de poesia Màrius Torres i del 34è Premi d’assaig Josep Vallverdú, convocats per l’Ajuntament de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida s'estrenarà l'espectacle literari ELLES, que l’acompanyaren tant. MÀRIUS TORRES en femení plural, amb motiu del 75è aniversari de l’absència/presència de Màrius Torres (1942-2017).

L’espectacle, produït per l’Ajuntament de Lleida, acostarà la figura i l’obra del poeta més emblemàtic de Lleida des d’una mirada especial, molt íntima i personal, la de les dones que van ser essencials en la seva vida breu.

L’espectacle multidisciplinari pautat per un discurs audiovisual, compta amb la interpretació de les actrius lleidatanes Núria Casado, Annabel Castan, Núria Miret, Clara Olmo i Marta Rosell, i la música en directe de components de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, amb Jordi Castellà (piano i arranjaments), Mar Aldomà (violí) i Teresa Valls (violoncel).