El Centre Dolors Piera a la II Fira d'Aprenentatge Servei

tortellpoltrEl Centre Dolors Piera participarà a la II Fira d’Aprenentatge Servei titulada “APSsejant per Ponent”, un esdeveniment lligat a la III Trobada Pedagògica de Servei Comunitari de les Terres de Ponent “Enxarxa’t a l’APS” que organitza l’equip ICE en Aprenentatge Servei "Cafès ApS" i que tindrà lloc el 23 de febrer de 9:00h a 14:00h a l’Auditori del Centre Transfronterer de Cultures i Cooperació del Campus de Cappont de la UdL.

La participació del Centre Dolors Piera a la Fira “APSsejant per Ponent” es centrarà en fer constància de l’oferta d’activitats en igualtat de gènere que s’ha produït des d’aquest, amb la intenció d’informar sobre el ventall de possibilitats a l'alumnat de secundària de les escoles que acudeixin tant a la Fira com a la Trobada, a més de generar un increment de l’interès en matèria de gènere en les joves generacions, independentment de l’àmbit professional al qual s’hi vulguin dedicar en un futur. A més, hi haurà a l'abast materials del centre per aquells qui ho desitgin en l'espai expositiu del Centre.

Pel que fa al professorat interessat, així com a les entitats socials no lucratives que hi assisteixin, hi haurà disponibles materials educatius que han resultat de diverses activitats de divulgació, sensibilització, docència i recerca del Centre Dolors Piera. 

 Quant a la Trobada, l’equip ICE en Aprenentatge Servei ha organitzat un seguit d’activitats, a més a més de la Fira, que posen com a protagonistes a l'estudiantat i al professorat, les entitats col·laboradores i totes les persones que treballen en projectes d’Aprenentatge Servei. Aquestes activitats consistiran en:

• Un taller creatiu Workshops de la mà de BrainStore, amb voluntat de conscienciar sobre el concepte i ús de l’APS.
• Un espectacle a càrrec de Tortell Poltrona Sense Fronteres, personatge carismàtic i tendre, però també contundent i ferotge, a la caça de la poesia escènica.

Per tal d'obtenir un certificat d'assistència i participació, ja sigui de la Fira o de la Trobada, cal inscriure's a través del formulari de l'ICE.

Podeu descarregar-vos el programa de la trobada.