Estimem "ansèrio"!

noticia postu defEl Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones  se suma a la promoció la nova xapa del Sr. Postu: “I love ansèrio”, una xapa que col·labora en la lluita contra la violència de gènere i la no discriminació, tot destinant els recursos que se’n generin a l’Associació Lika, una agrupació lleidatana sense ànim de lucre que treballa per la llibertat i la igualtat des de la coeducació i l’acció.

La premissa de la xapa, "I love ansèrio", promou unes relacions socials sanes, lliures i basades en el respecte, ja sigui en l’àmbit de la parella o fora d’ella. La vessant del missatge que es vol transmetre és doble, doncs pretén sensibilitzar sobre les qüestions que giren entorn la igualtat de gènere i com contribuir a assolir-la alhora que impulsa l’empatia i l’estima entre les diferents identitats de gènere i orientacions sexuals que existeixen. La voluntat és aconseguir sensibilitzar i humanitzar la societat en qüestions referents a la igualtat de gènere i no discriminació i fomentar el respecte cap al col·lectiu LGTBIQ+.

 El Sr. Postu, personatge lleidatà conegut arreu de les terres de Ponent gràcies a la seva repercussió a les xarxes socials a través del compte “Postureig de Lleida”, ha volgut contribuïr en la lluita feminista amb aquesta xapa, un petit accessori creat amb assessorament del Centre Dolors Piera que serveix com a eina per crear consciència quant a les necessitats per assolir la igualtat de gènere i la no discriminació, quelcom necessari per evolucionar com a societat. 

El Centre serà un punt de venda físic de la xapa del Sr. Postu. Podreu passar a recollir-la a partir de la setmana del 8 de març, el Dia Internacional de les Dones.