Reforç de les mesures en situació de violència masclista

mesures vg covid

Els diferents serveis i recursos per garantir l'atenció a les dones en situació de violència masclista durant el confinament per emergència sanitària són els següents: 

Lleida
CIAD de La Paeria (Casal de la Dona): 973 700 461 i Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Guia Resum dels recursos d'atenció.

Generalitat de Catalunya
Serveis en l'estat de confinament
L'Institut Català de les Dones ha endegat la campanya "Establiment segur contra la violència masclista" perquè les dones comptin al llarg del confinament amb el suport dels comerços per trucar al 900900120
Telèfon: 900900120 (telèfon confidencial i gratuït, 24 hores)
Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Ministeri d'Igualtat

Guía de actuación para mujeres que estén sufriendo violencia de género en situación de permanencia domiciliaria derivada del estado de alarma por COVID-19
Telèfon: 016 (telèfon confidencial i gratuït, 24 hores)
Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
APP ALERT COPS del Ministeri de l'Interior, caracteritzada perquè des d'ella s'enviarà un senyal d'alerta a les Forces i Cossos de Seguretat (Policia Nacional, Guàrdia Civil)
L'accés a xat d'atenció psicològica immediata, ja en marxa per aquesta Delegació de Govern, atès per psicòlogues amb formació en violència de gènere, en funcionament les 24 hores del dia, a través dels números següents: 682.916.136 i 682.508.507
Web de recursos i prevenció davant de casos de violència de gènere (WRAP)