Ir al contenido

Página principal de la UdL

8 de març, Dia Internacional de les Dones 2012

 Les socialistes nord-americanes van començar a celebrar el Dia de la Dona el 1908 per reivindicar el dret de vot, organitzant-lo el darrer diumenge de febrer. Les Nacions Unides van implantar la celebració d'aquesta diada l'any 1977. Des de llavors, el 8 de març s'ha convertit en un símbol per a les dones dels cinc continents. La Universitat de Lleida vol commemorar aquesta data amb un seguit d'actes coordinats des del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones

 

  • EXPOSICIÓ "LA LLUITA PER L'OPORTUNITAT DE VIURE. LES DONES DURANT LA SEGONA REPÚBLICA, LA GUERRA, EL FRANQUISME I LA CONSTRUCCIÓ DE LA DEMOCRÀCIA"

Inauguració: 7 de març a les 18.00h a la 2a planta de l’Edifici del Rectorat a càrrec del Mgfc. rector Roberto Fernández, la catedràtica d’Història Contemporània Conxita Mir, la coordinadorade la seu territorial de l'Institut Català de les Dones a Lleida i la directora del Centre Dolors Piera, Mª Ángeles Calero.

Dates: de l'1 al 15 de març a la segona planta de l'edifici del Rectorat i del 16 al 30 de març al hall de la planta -1 de la Facultat de Dret i Economia.

Consulteu el fulletó de l'exposició i la nota publicada a l'agenda de la UdL.

logo_icd

 

 

 

  • EXPOSICIÓ "AMB "A" D'ASTRÒNOMA"

Inauguració: 5 de març a les 18.00 al hall de la planta -1 de l’EPS (c/Jaume II, 69) a càrrec del Mgfc. Rector Roberto Fernández, el director de l’EPS, Francesc Giné de Sola i la directora del Centre Dolors Piera, Mª Ángeles Calero.

Dates: de l'1 al 30 de març al hall de la planta -1a l'Escola Politècnica Superior

Consulteu els panells digitals de l'exposició realitzada pel Departament d'Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona i la nota de l'agenda de la Universitat de Lleida.

Amb la col·laboració dels Serveis Culturals de la UdL i, especialment, del Josep Armengol Segú.

  • CURS DRET I IGUALTAT DE GÈNERE

Tindrà lloc el dia 8 de març de 16.00 a 19.00 a la sala de juntes de la Facultat de Dret i Economia de la UdL. La matrícula al curs, per les persones interessades en el reconeixement de crèdits de lliure elecció, té un cost de 15€. Més informació i Formulari d'inscripció

  • ACTUACIÓ CASTELLERA de la colla Los Marracos de la UdL, en commemoració del Dia Internacional de les Dones. Dia 8 de març a les 18.30h al Claustre de la Pensativa de l'edifici del Rectorat

Descarrega't el programa d'actes del 8 de març a la UdL

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto