El Club de Lectura del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones és una acció de dinamització del fons documental del CEDD. Amb la col·laboració del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona i de la bibliotecària Annabel Ramos Rebollo, el curs 2022-2023 va arrencar el Club de Lectura al voltant de dues obres: todo sobre el amor, de bell hooks y Pura passió d'Annie Ernaux. La bona acollida per l'activitat ha permès programar tres sessions per al curs 2023-2024. 

Segueix el butlletí del Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera de la Universitat de Lleida i subscriu-t'hi!

El proper 15 de juny es presentarà a Madrid la Xarxa Universitària Feminista per a polítiques d'igualtat [REUNIFEM] el principal objectiu de la qual és l'impuls de les polítiques d'igualtat entre dones i homes a l'àmbit de les Universitats. Ens hi integrem més d'un centenar d'universitàries i universitaris de tot l'Estat espanyol, distribuïdes en universitats de 15 de les 17 comunitats autònomes. 

La Comissió Coordinadora de la Xarxa està formada per Mercedes Alcañiz Moscardó, Carmen Fernández Montraveta, Ana Xesús López Díaz, Amparo Mañés Barbé, Inmaculada Pastor Gosálbez y Adoración Pérez Troya. 

L'acte comptarà amb un conversatori amb Soledad Murillo de la Vega

La sessió es retransmetrà en directe a través d'aquest enllaç

 

 

Arran de l'èxit de la primera sessió del Club de Lectura del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD), s'ha organitzat unaaltra sessió que tindrà lloc el dia 6 de junya les 18.00 hores, al Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD) del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona (SIED). 

L'obra escollida és Pura passió d'Annie Ernaux, Premi Nobel de Literatura 2022. 

La Mirada Invisible ha estat un projecte dut a terme pel Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona de la Universitat de Lleida durant els mesos d'agost, setembre, octubre i novembre de 2010, el resultat del qual ha estat l'exposició "La Mirada Invisible" que tot seguit us presentem.