Ir al contenido

Página principal de la UdL

Club de lectura del CEDD

banner ceddEl Club de Lectura del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones és una acció de dinamització del fons documental del CEDD. Amb la col·laboració del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona i de la bibliotecària Annabel Ramos Rebollo, el curs 2022-2023 va arrencar el Club de Lectura al voltant de dues obres: todo sobre el amor, de bell hooks y Pura passió d'Annie Ernaux. La bona acollida per l'activitat ha permès programar tres sessions per al curs 2023-2024. 

CICLE CLUB LECTURA 2023 2024El Club de Lectura del 2023-3014 girarà al voltant de 3 lectures: El intenso calor de la luna de Gioconda Belli el 12 de desembre 18.00h; Tea Rooms de Luisa Carnés el 12 de març 18.00h i Una cambra pròpia de Virgina Woolf el 4 de juny 18.00h.

El Club té lloc a la seu del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones (CEDD), Biblioteca de Cappont, 1a planta

Els llibres es poden agafar en préstec a la Biblioteca Pública de Lleida, a la Biblioteca de la UdL o al Centre d'Estudis i Documentació de les Dones.

Les inscripcions s'han de formalitzar a través de correu electrònic al Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera, Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.,

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto