Ir al contenido

Página principal de la UdL

Premis

Els premis que convoca el Centre Dolors Piera institucionalitzen el compromís de la Universitat de Lleida per la promoció de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Els guardons que ha promogut la unitat d'igualtat han estat diversos: el Premi de Fotografia Dones Rurals (2013), el Concurs d'eslògans "Piula contra la violència de gènere" al Twitter (2011) o el Conbcurs d'espots audiovisuals contra la Violència de Gènere (2012).

Des de l'any 2019, s'han organitzat dues convocatòries de premis a treballs de recerca, tant de fi de grau com de fi de màster. Es tracta de les convocatòries del Premi Maria Lois López al millor TFM i el Premi Aurèlia Pijoan Querol al millor TFG, ambdós en perspectiva de gènere. 

A continuació, podeu consultar les convocatòries dels premis.

 

Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi doctoral

El I Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi doctoral en Estudis de les Dones, Feministes i de Gènere o amb perspectiva de gènere a la Universitat de Lleida (UdL) el convoca la UdL, a través de l’Escola de Doctorat i del Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera i finança l’Institut Català de les Dones.

Té per objectiu reconèixer la recerca en estudis de les dones, feministes i de gènere per a tesis doctorals que se centrin en temàtiques d’igualtat de gènere o que introdueixin la perspectiva de gènere d’una manera transversal.

Aquesta primera convocatòria, dotada amb 2.000 euros, té un caràcter excepcional.

Leer más: Premi Zoe Rosinach Pedrol a la millor tesi...

Premi Maria Lois López al millor TFM

El Premi Maria Lois López al millor TFM de la Universitat de Lleida amb perspectiva de gènere és una convocatòria que realitza el Centre Dolors Piera per al compliment de la mesura B.1.3.2 del II Pla d'Igualtat de la UdL (2016-2020) que consisteix en la creació de premis per a tesis, Treballs Fi de Màster i Treballs Fi de Grau. 

Al premi hi poden optar els Treballs Fi de Màster realitzats per estudiants de la UdL, amb una nota mínima de 9'5 o matrícula d'honor, i que hagin incorporat la perspectiva de gènere. No es valoraran treballs que continguin un ús del llenguatge androcèntric i/o sexista de forma indiscriminada.

El premi està dotat amb 1.000 euros.

Leer más: Premi Maria Lois López al millor TFM

Premi Aurèlia Pijoan Querol al millor TFG

El Premi Aurèlia Pijoan al millor TFG de la Universitat de Lleida amb perspectiva de gènere està adreçat als Treballs Fi de Grau realitzats per estudiants de la UdL, amb una nota mínima de 9, i que hagin incorporat la perspectiva de gènere. El premi, que compta amb el finançament de l'Institut Català de les Dones, està dotat amb 1.000 euros.

Amb aquesta iniciativa es dona compliment a la mesura B.1.3.2 del II Pla d'Igualtat de la UdL (2016-2020) que consisteix en la creació de premis per a tesis, Treballs Fi de Màster i Treballs Fi de Grau.

Leer más: Premi Aurèlia Pijoan Querol al millor TFG

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto