Ir al contenido

Página principal de la UdL

Días internacionales

En el ámbito de la sensibilización, organiza las conmemoraciones del 8 de marzo, Día Internacional de las Mujeres, el 28 de mayo, Día Internacional de Acción para la Salud de las Mujeres, el 15 de octubre, Día Internacional de las Mujeres Rurales, y el 25 de noviembre, Día Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres.

8 de març, Dia Internacional de les Dones 2012

 Les socialistes nord-americanes van començar a celebrar el Dia de la Dona el 1908 per reivindicar el dret de vot, organitzant-lo el darrer diumenge de febrer. Les Nacions Unides van implantar la celebració d'aquesta diada l'any 1977. Des de llavors, el 8 de març s'ha convertit en un símbol per a les dones dels cinc continents. La Universitat de Lleida vol commemorar aquesta data amb un seguit d'actes coordinats des del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones

Leer más: 8 de març, Dia Internacional de les Dones 2012

22 de febrer, Dia Europeu per la Igualtat Salarial

22 de febrer, Dia Europeu per la Igualtat Salarial

El primer Dia Europeu per la Igualtat Salarial entre Dones i Homes es va celebrar el 2011. “El mateix sou per la mateixa feina” és un dels principis fundacionals de la UE, que ja figura en el Tractat de Roma de 1957. La Comissió Europea s’ha compromès a acabar amb aquestes diferències, el setembre de 2010, va publicar una estratègia general per a la igualtat de sexes (vegeu IP/10/1149 i MEMO/10/430).

Leer más: 22 de febrer, Dia Europeu per la Igualtat Salarial

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto