Ir al contenido

Página principal de la UdL

Neomasclismes i violències invisibles a les xarxes socials al IV Memorial Hortènsia Alonso

memorialEl IV Memorial Hortènsia Alonso. Joves i adolescents: neomasclismes i violències invisibles a les xarxes socials és una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida i la Creu Roja. Enguany està dedicada a la violència masclista més subtil que es dóna entre joves a les xarxes socials. 

Dia: dijous, 26 de novembre (matí, de 9.00 a 14.00h)

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Preu: Gratuït per al públic, en general. Per a l'alumnat de la UdL que vulgui el reconeixement del crèdit haurà d'abonar 39,53€, segons els preus públics per al curs 2015-2016.

Inscripció: INSCRIPCIÓ TANCADA. Si voleu assistir a la conferència inaugural, podeu inscriure-us a través del correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Podeu descarregar-vos el programa que també trobareu detallat a continuació. 

Conferència inaugural "Neomasclismes i violències invisibles a les xarxes socials: Educar a adolescents i joves amb la mirada de gènere", a càrrec de Gemma Altell Albajes, psicòloga Social. Professora Màster Violència Familiar IL3-Universitat de Barcelona. Sotsdirectora Àrea Gènere, Addiccions i Família de la Fundació Salut i Comunitat.

Tallers pràctics simultanis (caldrà escollir-ne un en el moment de formalitzar la inscripció):

Taller 1: Eines per detectar els neomasclismes a les xarxes socials, a càrrec d’Eva Cruells López. Psicòloga i investigadora social, activista feminista i experta en dones i tecnologies.
Taller 2: Eines per a l'educació afectivo-sexual i de gènere a les xarxes socials, a càrrec de Marta Nieto Postigo, programadora de continguts de Drac Màgic.
Taller 3: Eines de seguretat i d’autoprotecció a les xarxes socials, a càrrec d’agents del cos de Mossos d’Esquadra especialistes en seguretat a les xarxes socials

Avaluació de la Matèria Transversal

Treball de reflexió sobre la temàtica de la Jornada amb les següents característiques: 3 pàgines a Lletra Arial 11, espaiat senzill. Qualsevol treball copiat total o parcialment serà un suspens.

Assistència a la Jornada i realització de les activitats d'avaluació.

Termini de lliurament d'activitats: 15 de gener de 2016

Enviar-ho a l'adreça de correu: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Matrícula

L'alumnat de la UdL que tingui interès en reconèixer el crèdit de Matèria transversal ha d'incriure's a través del formulari: Al formulari. IMPORTANT: Tenir cura d'introduir totes les dades de contacte correctament, especialment el nom i cognoms, el DNI, el telèfon i el correu electrònic. Un cop s'hagi efectuat la inscripció, s'emetrà una butlleta de pagament que s'enviarà al correu electrònic indicat i que s'haurà de retornar al Centre Dolors Piera segellat per l'entitat bancària. Recordeu d'indicar el taller a què us voleu apuntar en l'apartat d'observacions. 

El públic en general, ha d'inscriure's a la Creu Roja-Lleida enviant un correu electrònic amb les seues dades i indicant en quin dels tres tallers vol participar: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

Més informació:

Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones. Ajuntament de Lleida 973 700 461
Pl. Fanalets de Sant Jaume, s/n // Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Creu Roja Lleida 973 279 000 
c/ Henri Dunant, 1 // Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

Centre Dolors Piera d’Igualtat d’oportunitats i promoció de les dones- UdL 973 703 396
c/ Jaume II, 71 // Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto