Ir al contenido

Página principal de la UdL

La Universitat de Lleida engega un nou MOOC

moocLa UdL realitzarà un curs online massiu en obert (MOOC per les seves sigles en anglès – Massive Online Open Course) a la plataforma digital MiríadaX, de Telefónica Educación Digital, el pròxim curs acadèmic.

La formació, una iniciativa del Vicerectorat de Docència de la UdL, està coordinada per la directora del Centre Dolors Piera, Ana Mª Romero, i la gestora en gènere especialista en comunicació, Cristina Rodríguez, que aportarà recolzament tècnic i acadèmic.

El curs abordarà la violència de gènere en l'àmbit de la parella de forma divulgativa, per a públic no especialista. L’objectiu principal és formar alumnes en matèria de gènere, una tasca cada dia més necessària en qualsevol àmbit de coneixement per millorar la convivència en societat.

Per aquest motiu, es vol abordar la violència de gènere des de diverses òptiques com la medicina, la comunicació, la psicologia o la pedagogia, incidir en com i per què segueix existint una lacra social de tals dimensions i proporcionar coneixements i eines per combatre-la.

L'equip docent és multidisciplinari i expert en igualtat de gènere i no discriminació amb una trajectòria tant en docència i investigació com en intervenció social. En formen part Mª Ángeles Calero, catedràtica del Departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica de la UdL; Leonor Cantera Espinosa, professora titular del Departament de Psicologia Social de la UAB; Edurne Jiménez Pérez, membre de "Candela Acció Comunitària i Feminista"; la professora titular del Àrea de Comunicació Audiovisual de la UBU, Mº Isabel Menéndez Menéndez; Mª Teresa Quintillà Zanuy, catedràtica de secundària de l'INS Guindàvols de Lleida i la doctora en medicina interna i endocrinologia Carme Valls-Llobet.

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto