Ir al contenido

Página principal de la UdL

XIX Jornades d'Emprenedoria i Innovació

La Càtedra Santander d'Emprenedoria Universitària organitza anualment, i com a oferta de Matèria Estratègica Transversal, jornades i conferències per fomentar l'emprenedoria universitària entre l'estudiantat. Enguany, ha organitzat les XIX Jornades d'Emprenedoria i Innovació dedicades a la emprenedoria femenina. 

El cicle "Dona i emprenedoria" en el marc de les jornades començaran l'11 de febrer de 18.00h a 19.30h, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme del Campus de Cappont de la UdL. Hi haurà dues conferències: el dia 11 de febrer, tindrà lloc la primera conferència titulada Slide&Swing, crear de la teva passió una empresa, a càrrec de Laura Barbao, CEO i fundadora de Slide&Swing i el 5 de març, la conferència Repaq, emprendre innovant, a càrrec de Montse Castillo, sòcia-directora de Repaq Packaging Consulting.  

A continuació, el 26 de març, està programada la taula rodona titulada Dona i emprenedoria que estarà participada per Rous Martínez, directora i fundadora de Píbody, Quiònia Pujol, propietària de LoVilot Farm Brewery i Mònica Rosselló, gerent d'Aromes de Can Rosselló.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto