Ir al contenido

Página principal de la UdL

Ni faves ni badboys és el títol de la Va Jornada Pedagògica de Sense Embuts

senseembutsLa Va Jornada Pedagògica de Sense Embuts titulada "Ni faves ni badboys. Com ajudar a infants i joves a contruir una identitat positiva més enllà de la pressió social" es celebrarà a la Universitat de Lleida el 25 de gener de 2020 a l'Auditori del Campus de Cappont. Enguany comptarà amb la participació del Centre Dolors Piera a través d'un taller pràctic sobre llenguatge no sexista titulat "Conyàs o collonut: aquesta és la qüestió".

La jornada, adreçada a professorat i professionals de l'educació, té per objectiu evidenciar alguns límits invisibles que lliguen al nostre alumnat, des del gènere, les relacions i l'amor romàntic. El programa, comptarà amb una conferència inicial a càrrec del Daniel Gabarró, amb la qual es reflexionarà al voltant d'algunes qüestions com ara què podem fer per ajudar-los a ser persones lliures i crítiques, si hi ha vincles entre el gènere i la classe social, si es poden fer evidents i superar-los, etc. 

 

A continuació, tindran lloc diversos tallers de caràcter pràctic sobre què es fa des dels centres educatius?, violències 2.0, LGBTIfòbies, espais segurs i de bon tracte i llenguatge inclusiu. 

L’associació Sense Embuts, nascuda el 2015, de mà del Daniel Gabarró, té com a objectiu el benestar i la felicitat del nostre jovent oferint espais d'autoconeixement i autoestima, per això ofereix espais lliure, segur, confidencial i gratuït al jovent de la ciutat. Un dels recursos que ofereix l'entitat, en col·laboració amb l'Institut de Ciències de l'Educació i altres entitats de la ciutat, és la Jornada pedagògica. 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto