Ir al contenido

Página principal de la UdL

La festa no és excusa!

festa no es excusaDilluns 2 de març, el col·lectiu Noctámbulas ens visitarà per dur a terme una sessió informativa titulada “La festa no és excusa”. Es realitzarà a l’aula 0.34 de la Facultat de Dret, Economia i Turisme del campus de Cappont de la UdL. Està adreçada, especialment, a aquell alumnat que forma part d’associacions estudiantils universitàries que volen saber com introduir la perspectiva de gènere a la seva activitat, tot i que està oberta a tothom que desitgi participar-hi. 

La sessió pretén informar sobre què és la perspectiva de gènere i com introduir-la en les entitats estudiantils, potenciar accions de sensibilització i prevenció dins les activitats lúdiques de les entitats i les festes universitàries amb estratègies per fer-les lliures de violència, tant masclista com LGBTfòbica.

L'activitat, finançada pel Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, té com a últim objectiu dinamitzar la guia Ens ho mirem? Guia d'autodiagnosi de gènere per a grups i associacions universitàriesGuia d'autodiagnosi de gènere per a grups i associacions universitàries i donar a conèixer la Xarxa Lila d'orientació i prevenció de violències a la UdL. 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto