Ir al contenido

Página principal de la UdL

Roda d'homes contra les violències masclistes

roda_homes_banner.jpgL'Escola Politècnica Superior de la UdL, amb la col·laboració del Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera, acollirà una roda d'homes contra les violències masclistes que tindrà lloc el dia 19 d'octubre a les 11.00 hores a l'interior del campus de Cappont, entre l'EPS i l'edifici polivalent 1.

 

RODA DHOMES PER LA IGUALTAT 2Aquesta iniciativa manifesta el compromís de la comunitat universitària de la UdL per a l'eradicació de la violència de gènere en l'àmbit universitari i commemorar el 21 d'octubre, una data forma part de l’Agenda d’homes per la igualtat. En aquesta ocasió, el lema és "Volem cuidar la vida" en sintonia amb la Xarxa 21 d'octubre

L’acte té per objectiu posar de manifest que la violència masclista no és únicament un problema de les víctimes que la pateixen, sinó que és una qüestió que afecta tota la societat. D’una altra banda, vol visibilitzar la necessitat que els homes s’impliquin en la lluita contra la violència de gènere i altres models de masculinitats, respectuoses, igualitàries i lliures.

És en aquest sentit que s’ha escollit l’Escola Politècnica Superior de la UdL en ser un dels centres amb més presència masculina. 

L’activitat està oberta a tota la comunitat universitària, tot i que es vol donar protagonisme als homes, alumnes i professors, de l’Escola Politècnica Superior. 

Una iniciativa pionera

Aquesta iniciativa ja es va dur a terme l'any 2015 on unes dos-centes persones van participar en una "roda d'homes" contra la violència de gènere organitzada per les entitats Lika i Homes Igualitaris-Lleida, amb el suport del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones. La UdL va ser, així, la primera universitat catalana en afegir-se a la iniciativa que duia per lema "Trenquem el silenci, el silenci ens fa còmplices". 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto