Ir al contenido

Página principal de la UdL

Jornades sobre Gènere i Desenvolupament Rural

L'Oficina de Desenvolupament i Cooperació, amb la col·laboració del Centre Dolors Piera, han organitzat les V Jornades sobre Gènere i Desenvolupament Rural: "Cultures, dones i desenvolupament. Balanços africans de l'enfocament GED", durant els dies 18 i 19 d'octubre, a la Sala de Juntes de Facultat de Dret i Economia. Prèviament a les jornades, el dimecres 17 d'octubre, es realitzarà la conferència "Gènere, dones i processos de desenvolupament: polítiques i feminismes africans", a càrrec de Soledad Vieitez, Universitat de Granada. L'acte tindrà lloc al Cafè del Teatre de l'Escorxador a les 20.30h.

Les jornades són gratuïtes, en cas que alguna persona estigui interessada en obtenir 1 crèdit de lliure elecció, haurà d'abonar 20€. Podeu descarregar-vos el programa sicliqueu sobre aquest enllaç.

Les V Jornades de Gènere i Desenvolupament Rural organitzades primerament pel CCDR de la UdL i actualment per l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació, arriben a la seva cinquena edició. Aquestes volen consolidar l'associació de les Universitats de Granada i Lleida en aquesta iniciativa per a connectar els equips de recerca espanyols en el tema de gènere i desenvolupament a Àfrica, contribuint a internacionalitzar el seu marc de col·laboracions. Les jornades de Gènere i Desenvolupament Rural constitueixen de fet un projecte en marxa amb dos fronts d'acció general: a) la formació contínua de professionals del món del desenvolupament i la cooperació en la incidència del factor de gènere en el seu treball; b) la constitució d'un foro sobre la investigació en gènere i desenvolupament rural, estimulant els intercanvis, la constitució d'equips i xarxes, així com de projectes col·lectius. Aquestes V Jornades formen part de les activitats del Solidàrium 2012 (organitzat per l'Ajuntament de Lleida, amb col·laboració de la UdL) i s'integren en les accions formatives del màster interuniversitari de Cultures i Desenvolupament a Àfrica (URV, UB, UdL, UPF i URL), així com del màster Desenvolupament i Cooperació Internacional de la UdL.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto