Ir al contenido

Página principal de la UdL

Solucions en femení: les dones davant la crisi

aspap_tallerL'exposició Solucions en femení. Les dones davant la crisi mostra de les obres de les pintores de l'Associació Pro Arts Plàstiques de Lleida al voltant de les aportacions i solucions de les dones en temps difícils. Es podrà visitar del 4 al 29 de març de 2013 a la segona planta de l'Edifici de Rectorat. El dia 11 de març a les 18.00h les autores de les obres ens explicaran el perquè de cadascuna de les obres, en una trobada al mateix lloc on s'exposen.

L'Associació Pro Arts Plàstiques de Lleida (ASPAP) és una entitat sense ànim de lucre destinada a la promoció de les arts plàstiques, creada al setembre de 2010. La formen per sis dones d'edats compreses entre els 55 i els 75 anys, que han posat en marxa una escola que aplega alumnat des del 5 fins als 75 anys d'edat.

Solucions en femení: les dones davant la crisi, presenta un total de 14 obres realitzades per les sis components de l'Associació, amb l'objectiu de destacar la part positiva de les aportacions de les dones, en totes les facetes (com a professional, com a treballadores, des del punt de vista familiar...), en el context actual de la crisi. Les autores comentaran les obres el dilluns, dia 11 de març, a les 18.00h.
Des del Centre Dolors Piera s'ha volgut mostrar el treball d'aquesta entitat i les seues protagonistes per contribuir a visualitzar la realitat femenina i la contribució de les dones al desenvolupament de la cultura, en aquest cas, des de l'àmbit de l'associacionisme local.

L'exposició, que es podrà veure fins al 29 de març, és una de les activitats programades per la UdL per commemorar el Dia Internacional de la Dona.
Els títols de les obres:

 1. SENSE LIMITS
 2. MATEMATICA SENSE VALIDESA
 3. GRAVAT EN L'ADN
 4. MARE TERRA
 5. MIRADES
 6. DESITJOS
 7. PLUJA ÀCIDA
 8. RECICLANT 1
 9. RECICLANT 2
 10. PENSANT EN VERD
 11. RECERCA
 12. COSES DE LA VIDA
 13. EL DIA A DIA
 14. I TU QUÈ EN PENSES (Mirall)

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto