Ir al contenido

Página principal de la UdL

Talent per compartir, digues NO a la violència masclista

talentEl PROJECTE Talent per compartir - Sensibilització ciutadana per la igualtat de gènere i la no violència contra les dones s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre). Té com a objectiu realitzar una acció de sensibilització ciutadana envers la igualtat de gènere i la tolerància zero a la violència masclista contra les dones a partir de la creació cultural de joves artistes de Lleida.

Es tracta de dur a terme una actuació transversal per convocar artistes joves que tinguin interès a participar en el disseny i la realització d’un espectacle que permeti transmetre a la ciutadania un missatge de defensa de la igualtat de gènere i de tolerància zero a la violència masclista, mitjançant manifestacions artístiques en diferents disciplines (música, literatura, arts escèniques, plàstiques i visuals).

Es vol comptar amb la col—·laboració de diferents agents del municipi com ara els centres d’ensenyament secundari, les entitats culturals, els mitjans de comunicació locals, la Universitat de Lleida, i diferents àrees de l’Ajuntament de Lleida. És per això que sol·—licitem la vostra implicació en la difusió del projecte a fi que la informació arribi al màxim nombre possible de joves artistes de Lleida perquè, a títol individual o col—lectiu, s’inscriguin i exposin una proposta artística candidata a formar part de l’espectacle final. El termini per formalitzar la inscripció (mitjançant aquest formulari ennviat a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) finalitza el 8 d’octubre.

La reunió informativa per ampliar els detalls i conèixer els i les joves artistes que s’hi hagin inscrit es farà a l’Aula Municipal de Teatre (C/ Roca Labrador, 1) el dimecres 10 d’octubre a les 19h.

Més informació: Àrea d’Igualtat de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida a través del telèfon 973 700 461 o del correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto