Ir al contenido

Página principal de la UdL

La presidenta de l'Institut Català de les Dones visita el Centre Dolors Piera

visita icd La directora del Centre Dolors Piera, Ana Mª Romero (al centre), ha rebut la visita de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell (esquerra), i la coordinadora territorial de l'ICD a Lleida, Carme Castelló (dreta) per tal de conèixer el servei universitari d'igualtat de gènere i d'oportunitats de la Univeristat de Lleida.  

La directora, Ana Mª Romero, l'ha informada de les activitats que s'han dut a terme al llarg de la trajectòria del Centre des del seu naixement l'any 2006, de la mà del Seminari Interdisciplinari d'Estudis de la Dona, i quines són les línies de treball futures. Entre les activitats que la directora ha destacat es troba la commemoració del Dia Internacional de les Dones Rurals amb les Jornades Dones i igualtat de tracte al món rural, unes jornades que des de la segona fins a la cinquena edició havia comptat amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones. Enguany, se celebrarà la setena edició. D'altra banda, també ha promocionat les activitats en relació amb la sensibilització de la violència masclista, el treball amb el II Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes a la Universitat de Lleida, les activitats docents i de recerca, així com les activitats del Centre d'Estudis i Documentació de les Dones. 

El Centre Dolors Piera i l'Institut Català de les Dones han treballat estretament al llarg dels anys com ho demostra el conveni que van signar el 2008 amb la Univeristat de Lleida i en el marc del qual es van organitzar cicles de conferències com el realitzat el mateix any titulat Dona i Societat: conferències amb perspectiva de gènere

 

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto