Ir al contenido

Página principal de la UdL

Salut i gènere, eixos del Solidàrium 2014

solidarium014Cada any, el Solidàrium reflexiona al voltant dels 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, objectius recollits en la Declaració del Mil·lenni l'any 2000 en la qual els països membres de Nacions Unides es van comprometre a assolir aquestes fites 2015. A les portes de la revisió dels ODM, tot i que s'ha fet camí.... el que és ben cert és que encara queda molt per recórrer. On són els compromisos? 

Aquest any, en l'onzena edició del Solidàrium, s'aprofundeix en la temàtica de salut i gènere reflexionant al voltant dels Objectius de Mil·lenni número 4, 5 i 6, en un espai on diferents entitats de l'àmbit de la cooperació i la solidaritat donen a conèixer de primera mà la tasca que realitzen per tal d'aconseguir un món més just i més solidari.

Dissabte 18 d'octubre, a partir de les 10.00 hores als Porxos de la Pl. Paeria i Pl. Sant Joan

 

 

Especialment, destaquem les activitats: 

  • Exposició: "Drets humans de les dones”, de l’entitat Amnistia Internacional. Al vestíbul de l’Hospital Santa Maria de Lleida (Av. Rovira Roure, 44) de l’1 al 31 d’octubre.
  • Conferència: “Salut i gènere: el repte 2015”, a càrrec de diferents experts en la matèria. Dijous 16 d'octubre, hora per determinar.
  • Taller “Fem salut desafiant estereotips de gènere”, a càrrec de TRAMA, Art i Cultura. Dissabte 18 d'octubre de 17.00h a 19.30h als porxos de la Pl. St Joan.

Consulteu el programa Solidàrium 2014

Més informació: www.solidarium.cat

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto