Ir al contenido

Página principal de la UdL

25 de novembre, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones 2012

La Universitat de Lleida té previst commemorar el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les dones amb el Premi del Concurs d’Espots Audiovisuals contra la Violència de Gènere.

El premi compta amb el finançament de l’Instituto de la Mujer i el Fons Social Europeu i respon a la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el 25 de novembre, per tal de sensibilitzar contra la violència de gènere, d’acord amb la Declaració Institucional de la Universitat de Lleida de tolerància zero. L'objectiu d’aquest guardó és sensibilitzar contra la violència de gènere en l’àmbit universitari, mitjançant la creació d’un espot que s’emmarqui en la campanya de la Universitat de Lleida pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de gènere. És doncs, amb la finalitat de promocionar i difondre els valors d’una cultura de tolerància zero envers la violència de gènere i en la transmissió d’aquests valors, que es convoca aquest premi.

D'altra banda organitza un curs titulat "Violència de Gènere a les universitats?" reconegut amb 1 crèdit de Lliure Elecció.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto