Ir al contenido

Página principal de la UdL

La interseccionalitat en la salut sexual i reproductiva

interseccionalitatFormació organitzada per l'entitat del tercer sector Farmamundi i impartida de la mà del "Colectivo de Mujeres de Matagalpa". Dirigida sobretot a estudiants dels Graus relacionats amb la Salut i l'educació i el treball social. Té la Finalitat d'' incloure la mirada intercultural i de gènere en l'atenció a la salut sexual i reproductiva de les dones migrades a Catalunya. La formació està basada en una recerca prèvia sobre les vivències i l'experiència de dones migrades, i es pretén treballar els continguts següents:

 

  • Descobrir l'impacte en el cossos del processos migratoris.
  • Evidenciar en les històries de vida, les petjades colonials i patriarcals des de una mirada creativa i transformadora.
  • Utilitzar una comunicació empàtica .que tingui en consideració els aspectes culturals i la situació de les dones.

Amb la utilització de metodologies participatives basades en la pedagogia de l'oprimit de Pablo Freire i una visió feminista.

Horaris i lloc

Els tallers al Campus de Lleida es faran els dies 9 i 10 d'octubre de 2023 en horari de 16 a 20h a l'aula 2.01 de la Facultat d'Infermeria , al campus de Lleida de la UdL

Al Campus d’Igualada els tallers prenen la forma de jornada i es farà el mati i la tarda del dia 24 d’octubre en horari de 9:30 a 13:30h i de 15:00 a 19:00h.

Matrícula

Les places són limitades. La inscripció és gratuïta i es pot fer clicant al següent enllaç.

Avaluació de la matèria transversal

Els requisits per al reconeixement de la matèria transversal són:

1. Assistència presencial al 100% de les sessions.
2. Realitzar un comentari crític dels tallers, amb lletra Times new roman 12, espaiat doble. S'haurà d'enviar a l'adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto