Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Cursos

En aquest apartat trobareu els cursos vigents que el Centre Dolors Piera ofereix a l'alumnat de la UdL i les instruccions per tal de formalitzar la matrícula.

VI Memorial Hortènsia Alonso (1 ECTS)

memorial2017El VI Memorial Hortènsia Alonso és una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida i la Creu Roja. Enguany està dedicada a l'abordatge de les violències masclistes en l'àmbit educatiu i del lleure des dels 0 anys. 

Dia: dimecres, 29 de novembre (matí, de 9.30 a 14.00h)

Lloc: Auditori (Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera)

Preu: Gratuït per al públic, en general. Per a l'alumnat de la UdL que vulgui el reconeixement del crèdit haurà d'abonar 39,53€, segons els preus públics per al curs 2017-2018.

Inscripció: 

Podeu descarregar-vos el programa que també trobareu detallat a continuació:

Llegeix més: VI Memorial Hortènsia Alonso (1 ECTS)

Les dones grans, víctimes de violències (1 ECTS de matèria transversal)

womanLes 8es Jornades Dones i Igualtat de Tracte al Món Rural. Les dones grans víctimes de Violències. Una realitat encara per visibilitzar es celebraran el 19 d'octubre en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones Rurals. Està reconegut amb 1 ECTS.

Dia: 19 d'octubre de 2017

Hora: de 9.30 a 14.00

Lloc: Sala de juntes de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Preu: 39,53€

Inscripció: al formulari

Enguany, les jornades estan coorganitzades pel Grup d'Investigació GESEC (Grup d'Estudis sobre Educació, Salut i Cultura) de la UdL, la Facultat d'Educació Psicologia i Treball Social, la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia, el Col·legi d'Infermeria de Lleida i el Centre Dolors Piera.

 

Llegeix més: Les dones grans, víctimes de violències (1 ECTS...

Oferta de Matèria Transversal en gènere pel curs 2017-2018

mt 2017 2018El Centre Dolors Piera organitza cursos de Matèria Transversal en gènere per a l'alumnat de la Universitat de Lleida i oberts a la ciutadania, en general.  

L'oferta Matèria Transversal Bàsica en gènere per al 1r i 2n semestre, aprovada pel Consell de Govern el juny de 2017, està formada per 6 cursos independents d'1ECTS cadascun:

Llegeix més: Oferta de Matèria Transversal en gènere pel curs...

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto