Vés al contingut

Pàgina principal de la UdL

Cursos

En aquest apartat trobareu els cursos vigents que el Centre Dolors Piera ofereix a l'alumnat de la UdL i les instruccions per tal de formalitzar la matrícula.

Violències masclistes i LGBTIfòbiques en entorns educatius

Oferta MT 2021 2022 EducacioTANCAT

El curs "Violències masclistes i LGBTIfòbiques en entorns educatius” és una formació reconeguda amb 1 ECTS de matèria transversal que té per objectius reflexionar i identificar les violències masclistes i LGBTIfòbiques que es donen en entorns educatius i adquirir eines per a la prevenció i intervenció, des d’un enfocament feminista.

Els contiguts giraran abordaran una contextualització de les violències masclistes i LGBTIfòbiques, convidaran a reflexionar sobre si els contextos educatius estan lliures de violències i s'adquiriran eines feministes per a la prevenció i intervenció a primària i secundària.

Llegeix més: Violències masclistes i LGBTIfòbiques en entorns...

X Memorial Hortènsia Alonso. Violències masclistes en un context de crisi global

X Memorial Hortènsia AlonsoTANCAT

El Memorial Hortènsia Alonso arriba a la desena edició. Es tracta d'una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja, el Grup de Dones Lleida i Marea Lila i que enguany porta per títol Violències masclistes en context de crisi global. 

Tindrà lloc el dimecres 24 de novembre de 2021 a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont de al UdL. 

La jornada es retransmetrà en directe a través del canal de retransmissions del campus de la UdL.

Llegeix més: X Memorial Hortènsia Alonso. Violències...

Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL

orientacionsINSCRIPCIÓ TANCADA.

El curs en línia "Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL" que impartirà l'entitat Noctámbulas, dona el tret de sortida a l'oferta de matèria transversal en gènere del curs 2021-2022. 

Es tracta d'un curs reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal que ofereix formació en perspectiva de gènere i feminista per l’abordatge de les violències masclistes a través de la detecció i prevenció de les violències sexuals en espais d’oci i a l’entorn universitari.

Llegeix més: Orientació i prevenció de violències masclistes...

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vosté accepta el seu ús.

Accepto