Ir al contenido

Página principal de la UdL

Cursos

En aquest apartat trobareu els cursos vigents que el Centre Dolors Piera ofereix a l'alumnat de la UdL i les instruccions per tal de formalitzar la matrícula.

Amor, sexe i relacions de poder, curs en línia de matèria transversal

Amor sexe i relacions de poder

INSCRIPCIÓ TANCADA

El curs "Amor, sexe i relacions de poder" que impartirà la psicòloga feminista Ianire Estébanez, experta en gènere i ciberactivista autora del blog Mi novio me controla és el proper curs en línia reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal que pretén sensibilitzar i prevenir situacions de violència entre la població universitària amb especial èmfasi en les relacions esporàdiques i les cites.

La metodologia del curs consistirà en el visionat de materials audiovisuals explicatius de la professora i en la realització de breus activitats i lectures complementàries.

Leer más: Amor, sexe i relacions de poder, curs en línia...

Dones i esport, 1 ECTS de matèria transversal

cartell esports online2Ja està obert el període d'inscripció al curs de matèria transversal en línia "Dones i esport" que té per objectiu evidenciar el context de desigualtats per motiu de gènere a les què s’enfronten les esportistes professionals i afavorir un posicionament positiu i a favor de l’equitat en el món de l’esport.

El curs està reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal i hi haurà un termini de 4 setmanes per a finalitzar-lo des de l'inici (novembre de 2020), tot i que dependrà del ritme de cada estudiant acabar-lo abans d'aquesta previsió de finalització.

INSCRIPCIÓ TANCADA. 

Leer más: Dones i esport, 1 ECTS de matèria transversal

Gènere i mitjans de comunicació (1 ECTS en línia)

MT Gènere i mitjans de comunicacióCURS COMPLET. INSCRIPCIÓ TANCADA.

El curs "Gènere i mitjans de comunicació" donarà eines a l'alumnat per a analitzar els mitjans amb mirada crítica i reflexionar sobre la influència que exerceixen els mitjans en la construcció de la identitat de gènere.

El curs serà de caràcter pràctic: consistirà principalment en el visionat de diferents productes en diversos formats audiovisuals (publicitat, cinema, telenotícies, vídeoclips, etc.) en relació amb els principals conceptes teòrics relatius a la construcció del gènere.

Dates: octubre de 2020
Modalitat: en línia
Inscripcions: al formulari 

Leer más: Gènere i mitjans de comunicació (1 ECTS en línia)

Orientació i prevenció de violències masclistes a la UdL

curs xarxa agents igualtat

CURS COMPLET. INSCRIPCIÓ TANCADA.

Vols fer de la UdL un espai segur, lliure i reivindicatiu? Creus saber identificar una situació de violència masclista? Sabries com reaccionar? Aquest és el teu curs, reconegut amb 1 ECTS de matèria transversal (online)! 

T'oferim formació en perspectiva de gènere i feminista per l’abordatge de les violències masclistes a través de la detecció i prevenció de les violències sexuals en espais d’oci i a l’entorn universitari.

Leer más: Orientació i prevenció de violències masclistes...

Oferta matèria transversal en igualtat de gènere per al curs 2020-2021

Green and Blue Illustrative Technology Business Plan PresentationEl Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera organitza cursos de matèria transversal en igualtat de gènere. L'oferta de Matèria Transversal Bàsica en gènere per al 1r quadrimestre, aprovada pel Consell de Govern del 18/06/2020, està formada per 4 cursos independents d'1 ECTS cadascun. 

Aquest curs, tota la formació es realitzarà en línia.

Leer más: Oferta matèria transversal en igualtat de gènere...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto