Ir al contenido

Página principal de la UdL

Cursos

En aquest apartat trobareu els cursos vigents que el Centre Dolors Piera ofereix a l'alumnat de la UdL i les instruccions per tal de formalitzar la matrícula.

II Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes

banner artivismeEl II Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de les violències masclistes és una iniciativa formativa reconeguda amb 1 crèdit de matèria transversal que consta de 3 sessions artístiques de diferents disciplines amb perspectiva feminista. 

L'objectiu del Cicle és sensibilitzar i prevenir les violències masclistes des d’una vessant artística i amb professionals àmpliament reconegudes i mediàtiques: Masculinidades Beta, La Melancòmica i Mara Jiménez. 

Podeu consultar el programa

 

Leer más: II Cicle Artivisme. Art per a la prevenció de...

Oferta de matèria transversal per al curs 2023-2024

Oferta MT 2023 2024El Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera organitza cursos de matèria transversal en igualtat de gènere. L'oferta de Matèria Transversal Bàsica en gènere per al curs 2023-2024, aprovada pel Consell de Govern del 2/05/2023, està formada pels següents cursos reconeguts amb 1 ECTS de matèria transversal:

  • II Cicle Artivisme. Art per la prevenció de les violències masclistes (presencial: 19 d'octubre, a les 12.00h; 24 i 26 d'octubre a les 18.00h. A l'Auditori del campus de Cappont)
  • XII Memorial Hortènsia Alonso (presencial, 22 de novembre de 9.30 a 14.00, a l'Auditori del campus de Cappont)
  • Amor, sexe i relacions de poder (virtual; data per determinar)
  • Jornada commemorativa del 8 de març (presencial; data per determinar)
  • No n'hi ha per tant? Cultura de la violació i violència sexual (19 de març de 2024 de 10 a 12 h; pendent d'aprovació). 
  • IX Jornades Feministes (presencial, campus de Ciències de la Salut; data per determinar).

    Leer más: Oferta de matèria transversal per al curs...

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto